Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایسنا، دکتر علیرضا زالی، فرمانده ستاد مقابله با کرونای پایتخت در برنامه طبیب روز گذشته، با اشاره به انجام واکسیناسیون براساس گروه‌های سنی در تهران تاکید کرد: شهروندان تهرانی باید پس از ثبت نام در سامانه نوبت دهی واکسیناسیون و دریافت پیامک برای تزریق واکسن به مراکز مراجعه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گفته وی مراجعه افراد با توجه به پیامک‌های اعلام شده باعث اجرای طرح واکسیناسیون با نظم و ترتیب می‌شود، اما مراجعه افراد بدون دریافت نوبت به مراکز باعث ایجاد ازدحام و اختلال در اجرای کار می‌شود.

به گفته دکتر زالی علاوه بر گروه‌های سنی واکسیناسیون ۱۰ گروه از مشاغل پرخطر نیز در حال انجام است، نظیر رانندگان ناوگان حمل و نقل عمومی و رانندگان تاکسی، کارکنان اداری، دانشجویان، کارکنان بانکی، اساتید دانشگاه ها، معلمان، کارکنان پسماند شهرداری، کارکنان بهشت زهرا و... و.

وی یادآور شد: براساس پروتکل جهانی و با توجه به بروز مرگ و میر بالا در سالمندان بالای ۶۵ سال واکسیناسیون از این سنین شروع شده است و به تدریج واکسیناسیون گروه‌های سنی جوانتر نیز انجام می‌شود.

زالی از فعالیت ۱۵ مرکز ۲۴ ساعته واکسیناسون در تهران خبر داد و گفت: در هفته آتی تعداد قابل توجهی از مراکز به صورت شبانه روزی به مدار واکسیناسون خواهند پیوست و هم اکنون ۹۰ درصد مراکز دو شیفته هستند که هر روز به صورت سرزده از آن‌ها بازدید می‌کنیم.

به گفته وی، روز گذشته تزریق واکسن در تهران از ۲۴۵ هزار دوز گذشت که یک رکوردشکنی است و هدفگذاری را رسیدن به تزریق ۳۲۰ هزار واکسن روزانه در تهران عنوان کرد.

فرمانده ستاد مقابله با کرونا خاطرنشان کرد: هم اکنون در تهران بیش از شش میلیون و ۳۰۰ هزار دوز واکسن تزریق شده که از این آمار ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر هر دو دوز را دریافت کردند. خوشبختانه اکثر مشاغل پرخطر هر دو دوز واکسن را دریافت کردند.

وی با اشاره به تاثیر واکسن در کاهش مرگ و میر‌ها گفت: بر طبق مطالعات انجام شده در تهران در خیز پنجم بالاترین میزان موارد شدید بیماری، بستری در بخش ویژه و مرگ و میر مربوط به افراد بالای ۷۰ سال بود. این درحالی است که هنوز تعدادی از این گروه سنی به دلایل مختلف برای تزریق واکسن مراجعه نکردند.

وی ضمن ابراز تاسف از این که ۱۲ درصد سالمندان بالای ۷۰ سال تهرانی هنوز برای دریافت واکسن مراجعه نکرده اند، گفت: براساس تحقیق مذکور در خیز پنجم بیماری، سالمندانی که واکسن نزدند ۱۱ برابر بیشتر از سالمندانی که واکسینه شده اند در معرض مرگ و میر بوده اند.

زالی با بیان این که هدف واکسیناسیون کاهش شدت بیماری و میزان مرگ و میر است گفت: واکسن زدن به این معنا نیست که دیگر مبتلا به کرونا نمی‌شویم بلکه افراد واکسینه شده در صورت ابتلا علائم خفیف تری را تجربه کرده و واکسن باعث کاهش مرگ ناشی از کرونا می‌شود.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: دکتر علیرضا زالی فرمانده ستاد مقابله با کرونای تهران واکسیناسیون مرگ و میر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۱۹۱۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود دارو و واکسن دامی در لرستان نداریم

به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی زبردست امروز یکشنبه در گفت‌وگو با رسانه‌ها، اظهار داشت: در راستای رفع مشکلات تأمین دارو و واکسن دامداران و مرغداران استان این اداره کل با همکاری نظام دامپزشکی مبادرت به صدور مجوز فعالیت مراکز درمانی و توزیعی دارو و واکسن کرده است.

وی افزود: در همین راستا ۱۰۳ داروخانه دامپزشکی، ۸۰ درمانگاه دامپزشکی، چهار آزمایشگاه دامپزشکی و ۱۲ شرکت پخش و توزیع واکسن و دارو و دو کارخانه داروسازی دامپزشکی در لرستان فعال بوده و به مشتریان خود خدمات ارائه می‌دهند.

مدیرکل دامپزشکی لرستان، تصریح کرد: باتوجه‌به گستردگی جمعیت دامی روستایی و عشایری استان و افزایش میزان تعداد واحدهای دامپروری صنعتی این اداره کل در راستای تأمین دارو و واکسن‌های دامی موردنیاز در استان اقدام به صدور مجوزهای فعالیت برای متقاضیان واجد شرایط فعالیت در حرفه دامپزشکی کرده است.

زبردست اولویت صدور مجوز مراکز دارویی و درمانی را مناطق و بخش‌های استان عنوان کرد و هدف از این اقدام را دردسترس‌بودن خدمات دامپزشکی برای استفاده بهره‌برداران برشمرد.

وی گفت: با اقدامات انجام شده در حال حاضر هیچ‌گونه کمبود دارو و واکسن دامی در استان لرستان وجود ندارد.

کد خبر 6096978

دیگر خبرها

  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند
  • راه اندازی دو مرکز خرید گندم در کهگیلویه/ مراکز شبانه روزی است
  • راه اندازی دو مرکز خرید در کهگیلویه/مراکز خرید شبانه روزی است
  • هزار حجاج استان سمنان برابر مننژیت واکسینه می‌شوند
  • نظارت مأموران محیط زیست آذربایجان‌غربی بر بیش از۷۶۰ هزارهکتار ازمناطق تحت مدیریت
  • کمبود دارو و واکسن دامی در لرستان نداریم
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • از خورشید فرار نکنید/ ۴ فایده نور طبیعی که نمی‌دانستید
  • تلاش شبانه‌روزی تیم‌های خدمات شهری برای رفع آبگرفتگی از معابر